Toepen & mosselen verplaatst naar donderdag 14 december
Bas van Oorschot slaat een gaatje aan kop van het klassement

Toepen & mosselen verplaatst naar donderdag 14 december

03-12-2017

3-12-2017

In verband met de bekerwedstrijd Stiphout - Volkel op donderdag 7 december is de toepavond en jaarlijkse mosselavond verplaatst naar donderdag 14 december. Toepen start rond de klok van tien uur.

4-11-2017:

Ook de 3 avond van het seizoen werd goed bezocht, 24 toepers dus 6 tafels. In de eerste ronden worden de punten verdeeld, Dennis de Wit behaalde met 15 punten de hoogste score van de dag. Theo Slegers was minder gelukkig op zijn eerste bezoek van dit seizoen, slechts 6 punten behaalde Theo. De volgende tafelwinnaars gingen door naar de halve finale: Bas van Oorschot, Jorg van Stiphout, Jasper van Ledden, Janton van den Hurk, Dennis de Wit en Gerrit Adriaans. Deze werden aangevuld met 2 lucky-losers, t.w. WIllem-Jan Verkerk en Gijs van de Horst. Bas, Jorg, Gerrit en Gijs gingen door naar de finale. Een finale waar Bas van Oorschot zichzelf met een 7 voor 8 klop direct kansloos maakte. In een gelijkopgaande strijd had zowel Gerrit, Jorg als Gijs tijdens de laatste beurt winstkansen het was echter good-old Gijs van de Horst die de overwinning binnensleepte. Gijs proficiat met de overwinning!

In het klassement deed Bas van Oorschot goede zaken en is nu alleen koploper met 3 punten voorsprong op teamgenoot van Stiphout 4 Dennis de Wit.

Volgende maand is zoals gebruikelijk weer de combi mosselen - toepen, en wel op donderdag 7 december. We beginnen rond 21:00 uur met de mosselen en toepen zal rond 22:00 uur beginnen.

 

 

31-10-2017:

Donderdag 2 november 3e toepavond van het seizoen. Aanvang 21:45 uur!

 

7-10-2017:

Een goed gevulde kantine afgelopen donderdag tijdens de 2e toepavond van het seizoen. Mogelijk zat de 'jeugd' de vorige toepavond nog in de vakantiemodus, voor deze editie schreven velen zich in. Winnaar van de oktober-editie werd Freddie de Kimpe die dus naast rijles ook toeples geeft. 

28 deelnemers en dat was lang geleden dat er zoveel inschrijvingen waren, 7 tafels dus. De topscore van de avond werd behaald door Jorg van Stiphout met 15 punten, ook goed deed het Jorn Dekkers met 14 punten. Na ronde 1 gingen de volgende tafelwinnaars en de beste nummer 2 door naar de halve finale: Jake van Bree, Jorg van Stiphout, Stefan Langewouters, Freddie de Kimpe, Leon van Zon, John de Vries, Rens Manders en Jorn Dekkers. Van deze vier haalden Jorg, Stefan, Rens en Freddie de finale die rond de klok van 12 uur van start ging. Freddie was de sterkste en werd avondwinnaar en ontving het gebruikelijke bierpakket en extra punt.

Na 2 avonden hebben we 3 koplopers, t.w. Rens Derison, Jorn Dekkers en Bas van Oorschot, zie de bijlage voor de tussenstand. Volgende maand gaan we verder op donderdag 2 november, graag aanwezig 21:30 uur zodat we tegen tienen kunnen starten.

 

1-10-2017:

Donderdag 5 oktober 2e toepavond van het seizoen. Aanvang 21:45

 

uur!

 

10-9-2017:

Rens Derison heeft de eerste winst van het seizoen gepakt in de toepcompetitie. In de finale was hij te sterk voor Theo Visser, Teun Welten en Bas van Oorschot. Een bierpakket en extra punt voor de overwinning dus voor Rens.

Aan tafel 1 direct een nieuw / oud lid van Stiphout Vooruit, Nick Daniels voetbalt weer en sloot ook aan bij het toepen. Theo Visser maakte echter, net als bij Stiphout 2, de dienst uit en werd tafelwinnaar met 13 punten. Teun Welten zat aan tafel 2 samen met de "veteranen" Gijs van de Horst, Willem-Jan Verkerk en Freddie de Kimpe. Niet alleen op zondagmiddag bij Stiphout 1 is hij vaak het goudhaantje maar ook hier scoorde hij, 12 punten en ging hiermee door naar de finale. Scheidend voorzitter Marc de Wit hoopt wat meer vrije tijd te hebben en was in ieder geval op de 1e avond van de partij, hij zat samen met Gerrit Adriaans, John de Vries en Rens Derison aan tafel 3. Rens troefde het 3-tal af en ging met 12 punten door naar de finale. Jan Boonen begon goed aan tafel 4 maar behaalde uiteindelijk maar 8 punten, daarentegen begon Bas van Oorschot matig en werd met 13 punten tafelwinnaar en ging door naar de finale. 

Zoals reeds vermeld pakte Rens de avondprijs, voor de rest volgende maand nieuwe kansen. Donderdag 5 oktober gaat de competitie verder, aanvang 21:45 uur!

Zie in de bijlage de tussenstand.

2-9-2017:

De vakantie ligt al weer even achter ons, de 1e (beker)wedstrijden zijn al gespeeld en we hebben een nieuwe kantinebeheerster. Reden genoeg om ook weer van start te gaan met de maandelijkse toepcompetitie in onze kantine. Aanstaande donderdag 7 september gaan we het zoveelste seizoen in. Iedereen is welkom, inschrijven, ook dit jaar gewoon voor 2 euro, kan vanaf een uur of 9 en rond de klok van 10 uur starten we. We hopen op een stevige opkomst.

Graag tot donderdag!!


<< terug