Rens Derison pakt 1e avondprijs van het seizoen 2017 - 2018
Drie koplopers bij eerste tussenstand

Rens Derison pakt 1e avondprijs van het seizoen 2017 - 2018

02-09-2017

10-9-2017:

Rens Derison heeft de eerste winst van het seizoen gepakt in de toepcompetitie. In de finale was hij te sterk voor Theo Visser, Teun Welten en Bas van Oorschot. Een bierpakket en extra punt voor de overwinning dus voor Rens.

Aan tafel 1 direct een nieuw / oud lid van Stiphout Vooruit, Nick Daniels voetbalt weer en sloot ook aan bij het toepen. Theo Visser maakte echter, net als bij Stiphout 2, de dienst uit en werd tafelwinnaar met 13 punten. Teun Welten zat aan tafel 2 samen met de "veteranen" Gijs van de Horst, Willem-Jan Verkerk en Freddie de Kimpe. Niet alleen op zondagmiddag bij Stiphout 1 is hij vaak het goudhaantje maar ook hier scoorde hij, 12 punten en ging hiermee door naar de finale. Scheidend voorzitter Marc de Wit hoopt wat meer vrije tijd te hebben en was in ieder geval op de 1e avond van de partij, hij zat samen met Gerrit Adriaans, John de Vries en Rens Derison aan tafel 3. Rens troefde het 3-tal af en ging met 12 punten door naar de finale. Jan Boonen begon goed aan tafel 4 maar behaalde uiteindelijk maar 8 punten, daarentegen begon Bas van Oorschot matig en werd met 13 punten tafelwinnaar en ging door naar de finale. 

Zoals reeds vermeld pakte Rens de avondprijs, voor de rest volgende maand nieuwe kansen. Donderdag 5 oktober gaat de competitie verder, aanvang 21:45 uur!

Zie in de bijlage de tussenstand.

2-9-2017:

De vakantie ligt al weer even achter ons, de 1e (beker)wedstrijden zijn al gespeeld en we hebben een nieuwe kantinebeheerster. Reden genoeg om ook weer van start te gaan met de maandelijkse toepcompetitie in onze kantine. Aanstaande donderdag 7 september gaan we het zoveelste seizoen in. Iedereen is welkom, inschrijven, ook dit jaar gewoon voor 2 euro, kan vanaf een uur of 9 en rond de klok van 10 uur starten we. We hopen op een stevige opkomst.

Graag tot donderdag!!


<< terug