E-F jeugdkamp
Er was eens..

E-F jeugdkamp

26 jaar E-F jeugdkamp

Er was eens…

Er was eens een voetbalvereniging in de sprookjesachtige bossen van Stiphout. Die voetbal vereniging, Stiphout Vooruit, organiseerde elk jaar weer een Jeugdkamp voor onder andere al haar ridders, Ravelijns, Klein Duimpjes en Vliegende Hollanders.

Deze stoere jongens en meisjes komen dan een weekend bij elkaar om spelletjes te spelen en feest te vieren.
Ook dit jaar zijn weer 125 kinderen aanwezig bij dit geweldige weekend, waar vele teamleiders en vrijwilligers zorgen voor de bezielende begeleiding en waar de bekende ‘kookstaf’ zorgt dat iedereen van lekker eten en drinken wordt voorzien.

Dit jaar, op 17 en 18 juni zal het E- en F-jeugdkamp voor de 26e keer plaatsvinden.

Het thema voor dit jaar:

De efteling!

Ook dit jaar veranderd het sportpark Molenven in een wondere wereld. De wereld van de Efteling. Het gehele weekend zullen in het teken staan van magische sprookjes, riddergevechten en nog veel meer. Natuurlijk zullen ook de vaste items zoals de Mystery Guest, het rode draadspel, de mascottes en het kampvuur het jeugdkamp onvergetelijk maken bij zowel kinderen als begeleiders.

Noteer het weekend in de agenda, traditioneel terug in het weekend van Vaderdag!

De jeugdkampcommissie is al enkele maanden druk doende met de organisatie van het jubileumkamp. Inmiddels zijn via Facebook https://www.facebook.com/Voetbalkamp/ de eerste punten te behalen dus hou dit in de gaten.

Komende weken zal meer informatie beschikbaar komen over het jubileumkamp, houd hiervoor de website van Stiphout Vooruit  en het facebookaccount van het E-F jeugdkamp in de gaten.

De jeugdkampcommissie is bereikbaar via het volgende emailadres: jeugdkamp-ef@stiphoutvooruit.nl

Voor alle vrijwilligers:
Noteer 1 juni alvast in je agenda. Om 20.00 uur worden jullie verwacht in de kantine voor de kick-off. De teamleiders krijgen dan uitleg over de Mascotte en het rode draadspel, alle overige vrijwilligers krijgen in “sneak-preview” van de spellen, en wat hun rol daar in is. De officiele uitnodiging volgt per mail.

Tot dan.

Jeugdkampcommissie E- en F-jeugdkamp